3 Feiten over uw pensioen die u niet wist

Pensioen zou een tijd moeten zijn om van het leven te genieten als u niet meer elke dag naar het werk hoeft te gaan – maar het zal niet zo zijn als u geen plan maakt voor uw financiële zekerheid. Helaas hebben veel mensen een aantal grote misvattingen over pensionering die van invloed zijn op hun vermogen om de juiste plannen te maken.

Om er zeker van te zijn dat u geen kostbare fout maakt die van invloed is op uw toekomst, zijn hier vier belangrijke feiten over pensioen die u waarschijnlijk niet wist.

1. Er is geen garantie dat uw uitgaven zullen dalen

Veel financiële experts adviseren om ongeveer 70% tot 80% van het inkomen vóór pensionering te sparen. In feite is er zelfs een regel die de 80% -regel wordt genoemd.

Het probleem is dat niet elke gepensioneerde minder uitgeeft na het verlaten van het personeelsbestand. In feite stelde Employee Benefit Research Institute vast dat bijna de helft van alle senioren huishoudens de prepaid-uitgaven in de twee jaar na het verlaten van de werkende wereld zelfs overschreed, en bijna 33% overschreed de pre-pensioneringsuitgaven zes jaar later.

Senioren die meer uitgeven dan het inkomen vóór pensionering, overtroffen hun inkomen niet alleen een beetje. Bijna 30% besteedde 120% meer in hun eerste twee jaar van pensionering dan vóór het vertrek en bijna een kwart besteedde nog steeds 120% meer zes jaar later.

Als u uw doelstellingen voor pensioensparen baseert op het uitgangspunt dat uw uitgaven na het verlaten van uw werk met een grote marge zullen dalen, zult u te kort schieten als u geen kosten bespaart. Nu u weet dat er een goede kans is dat u meer uitgeeft, probeer dan genoeg te sparen om ten minste 100% van je prepaid-salaris te vervangen als dit mogelijk is.

2. Meer dan de helft van uw sociale zekerheid check zou naar de gezondheidszorg kunnen gaan

Over extra uitgaven gesproken tijdens uw pensionering, het meeste geld dat u uitgeeft, gaat misschien niet naar reizen of het verwennen van kleinkinderen. In plaats daarvan wordt er veel meer geld dan u verwacht uitgegeven aan gezondheidszorg.

Schattingen variëren, maar de meeste experts zijn het erover eens dat senioren koppels substantiële besparingen nodig hebben – dichtbij de cijfers van de zes figuren – om hun essentiële zorg tijdens hun pensioen te betalen. En uit onderzoek van de verzekeringsmaatschappij Nationwide bleek dat senioren die beweren dat sociale zekerheid op 62 jaar 64% van hun hele sociale zekerheid check kan besteden aan medische uitgaven.

Wanneer substantiële zorgkosten als een verrassing komen, is een financiële ramp het gevolg. U wilt niet afzien van noodzakelijke zorg of gedwongen te kiezen tussen eten en medicijnen, dus begin nu met geld opzij leggen voor gezondheidszorg. Gebruik indien mogelijk een gezondheids-spaarrekening (HSA) of spaar extra geld in een fiscaal voordelig account die is bestemd voor zorgkosten.

3. U gaat waarschijnlijk eerder met pensioen dan verwacht

Ongeveer drie van de vier volwassenen zijn van plan om na hun pensioengerechtigde leeftijd – althans parttime – te werken, volgens een recente Gallup-peiling. Maar onder huidige gepensioneerden was de gemiddelde gemelde pensioengerechtigde leeftijd feitelijk 61, wat veel jonger is dan de leeftijd waarop huidige gepensioneerden van plan zijn het personeelsbestand te verlaten.

Waarom dit verschil? Waarschijnlijk omdat niemand van plan is om gedwongen te worden uit het personeelsbestand te worden gezet vanwege werkloosheid of ziekte – maar het Center for Retirement Research ontdekte dat gezondheidskwesties of onvrijwillige werkloosheid twee belangrijke factoren waren waardoor mensen eerder met pensioen gingen dan gepland.

Als u het niet zo lang kunt werken als u wilt, heeft u minder tijd om te sparen en moet uw spaargeld langer mee. En als u niet genoeg spaargeld heeft om van te leven, moet u mogelijk eerder aanspraak maken op de sociale zekerheid dan verwacht, waardoor uw voordelen blijvend worden verminderd.

Wees voorbereid op de mogelijkheid van onvrijwillige vervroegde uittreding door meer geld te sparen als u jong en gezond bent. Stel uw pensioendoelstellingen in wanneer u het personeelsbestand op 62 moet verlaten. Als u het geluk hebt langer te werken, heeft u extra geld om meer van het leven te genieten. En u heeft de flexibiliteit om te kiezen om met pensioen te gaan wanneer u klaar bent, in plaats van te worstelen om te blijven werken vanuit financiële noodzaak.

Val niet voor pensioenplanning mythen

Nu kent u een paar belangrijke feiten over pensionering waarvan veel Amerikanen zich niet bewust zijn. Het is aan u om uw nieuwe kennis te gebruiken om uw plannen voor pensioensparen aan te passen, zodat u een financieel veilige senior kunt zijn. Het is de moeite waard de moeite te doen, zodat jouw gouden jaren een tijd van plezier zijn, geen financiële strijd. Start vandaag.